Personal Training

De meest effectieve manier van trainen is personal training. Met een expert ernaast ter motivatie maar zeker ook voor de juiste aanwijzingen en uitvoering. Zodat je in de kortst mogelijke tijd het voor jou beste resultaat kunt halen. Dit werkt ook perfect als wekelijkse stok achter de deur.

Ik maak gebruik van langzaam kracht trainen: heel gecontroleerd, langzaam en effectief trainen. Buiten in het beweegpark in Goor, op 'de Koppel' te Diepenheim, bij jou thuis, in de openbare ruimte of online. Deze manier van trainen maakt het toegankelijk voor iedereen en vooral voor mensen die met blessures kampen, veel overgewicht hebben, niet van sporten houden en of daar weinig tijd voor kunnen vrij maken. 

Een training duurt 30 minuten en bevat géén cardio oefeningen. Die mag je zelf doen al kan ik je daar zeker handvatten voor geven.

 

Bootcamp

Hoge intensiteit oefeningen voor conditie, coördinatie en kracht. Buiten met volop plezier en uitdagingen. In Diepenheim op 'de Koppel' en in Goor bij wijkvoorziening 't Doesgoor.

 

Fitclub

Gezellig en effectief samen trainen in het beweegpark in Goor. Zie het als de 'bootcamp-light' versie. Neem je eigen kopje mee: ik zorg voor koffie en thee nadien.