Personal Training

De meest effectieve manier van trainen is personal training. Met een expert ernaast ter motivatie maar zeker ook voor de juiste aanwijzingen en uitvoering. Zodat je in de kortst mogelijke tijd het voor jou beste resultaat kunt halen. Dit werkt ook perfect als wekelijkse stok achter de deur.

Ik maak gebruik van langzaam kracht trainen: heel gecontroleerd, langzaam en effectief trainen. Buiten in het beweegpark in Goor, op 'de Koppel' te Diepenheim, bij jou thuis, in de openbare ruimte of online. Deze manier van trainen maakt het toegankelijk voor iedereen en vooral voor mensen die met blessures kampen, veel overgewicht hebben, niet van sporten houden en of daar weinig tijd voor kunnen vrij maken. 

Een training duurt 30 minuten en bevat géén cardio oefeningen. Die mag je zelf doen al kan ik je daar zeker handvatten voor geven.

 

Bootcamp

Hoge intensiteit oefeningen voor conditie, coördinatie en kracht. Buiten met volop plezier en uitdagingen. In Diepenheim op 'de Koppel' en in Goor bij/voor  wijkvoorziening 't Doesgoor.

 

Fitclub

Gezellig en effectief samen trainen in het beweegpark in Goor. Rustiger dan de bootcamp. Zie het als de 'bootcamp-light' versie. Neem je eigen kopje mee: ik zorg voor koffie en thee nadien.

 

Motivatie Maandag

GRATIS inloop spreekuur en fitcheck. In de middag van 13u tot 16u & in de avond van 19u tot 21u. Tevens volop tijd voor informatie, motivatie en inspiratie. Ook kun je opstarten voor de 10dagen fitmarathon. Met als klap op de vuurpijl: Kopen met Korting: alles wat je terplekke koopt, heeft een mooi kortingspercentage.

 

Vier de Vrijdag

Een healthy happy hour. Een praat & proef. Gezellig de resultaten vieren van de afgelopen 10dagen fitmarathon met een proeverij. In mijn praktijk aan de Klavermaten: Inloop vanaf 18:30u. 19:00-20:00u leuk programma inclusief prijsuitreiking. Waarna nog lekker gelegenheid voor een taste and talk, healthy happy hour. Iedereen is welkom! Ook voor deze vrijdag geldt: Kopen met Korting.