Klanten

Klanten komen bij mij voor hun training of voor hoogwaardige voedingsproducten. Of voor beide.

Want feit blijft: Om doelen te bereiken is 80% afhankelijk van voeding en 20% van training. 

Bij mij schaf je een 10x kaart aan voor Personal Training, Bootcamp of voor de FitClub. Die prijzen zijn terug te vinden op Prijzen

Er is een mogelijkheid GRATIS gebruik te maken van de trainingen. En wel door hoogwaardige producten te gebruiken en daarbij gratis training & fit coaching te krijgen.

Producten en prijzen die behoren bij gratis trainingen zijn te vinden onderaan op welkom pagina Welkom

 

Lianne, gratis PT

"We zijn in Corona-tijd gestart met aan-huis trainen vanwege mijn geblesseerde voet en dat voelt vertrouwd. Ik kan het iedereen aanraden.
Vooral met blessures is het fijn omdat ik altijd persoonlijk door Esther wordt getraind. Nooit door een ander en ook niet half." Aldus Lianne.

Lianne maakt haar ontbijt met vers fruit, vezels en de Formula1 maaltijdshake van Herbalife: Hiermee krijgt ze alle noodzakelijke vitaminen en mineralen binnen in een heerlijke, makkelijke shake.

Met een voedzaam ontbijt van €3,=, zien we elkaar wekelijks en krijgt ze gratis PT aan huis. Zodra ze mobieler is gaan we naar de Koppel in Diepenheim voor de PT.

 

Helma, gratis FitClub

Een van de enthousiaste deelnemers in de FitClub is Helma. Zij gebruikt hoogwaardige producten en ontvangt daarbij een gratis kaart voor de FitClub. Helma vat het samen: "Ik ben met Esther in zee gegaan omdat ik beweging nodig heb. Echter tennis, volleybal en golf wat altijd veel gedaan heb, gaat niet meer. Ik heb namelijk 2 nieuwe schouders.
Ik vind buiten bewegen heerlijk en voel me de hele dag vol energie.
Ik beveel de FitClub dan ook aan iedereen aan." Aldus Helma.
Ze bestelt aloë vera drink met vitamine & mineralen supplement, voor energie & herstel, hiermee mag ze gratis deelnemen aan de FitClub. 

Jolanda & Joos, PT vast duo

Natuurlijk is het ook heel goed mogelijk alleen van Personal Training gebruik te maken zoals Jolanda & Joos dat doen. Jolanda zegt daarover het volgende: "Ik ben bij Esther begonnen met PT omdat ik rustig op moest bouwen. Als ik meedeed met een groepsles ging ik over mijn grens heen. Het is fijn dat Esther oplet, mijn zwakke punten kent en mij aanstuurt bij alle onderdelen. Door de begeleiding word ik sterker zonder dat ik terugval doordat ik te veel heb gedaan. En daarnaast groei ik doordat je ziet en merkt als ik een onderdeel kan en dat vervolgens aanpas. 
Ik zou dit iedereen aanbevelen die beheerst wil sporten, die sterker wil worden en toch ook mensen die denken dat sporten niet bij ze past.

Natuurlijk is het ook altijd gezellig samen met mijn buddy Joos te trainen."

Joos vult aan: "Ik ben bij Esther gekomen omdat Jolanda al bij haar trainde. Ik dacht altijd dat personal training niets voor mij was, maar ik vind het top! Een goede stok achter de deur om te bewegen en altijd vol energie na de tijd. Een half uur bikkelen met jou als super motivator langs de lijn!"

Deze dames betalen voor een 10x kaart ieder € 199,-

Overigens zijn deze dames te zien op de foto bij Trainingen

Rika, overwinteren PT online

Rika heeft tijdens haar overwintering in Spanje met mij online getraind (nu weer live). Hierboven zien we haar in het midden. En hieronder herhaalt ze haar training lekker buiten.

Zij betaald in de winter, online, de helft ten opzichte van haar zomer-PT.